Stafful echipei campioane este nemultumit ca FRF a redus exilul doar la doua etape, derby-ul cu Dinamo jucindu-se in Ghencea.

FRF i-a facut Stelei un cadou cu doua zile inaintea meciului cu FC Sevilla, reducind de la trei la doua numarul etapelor pe care ros-albastrii trebuie sa le dispute in afara Bucurestiului. Astfel, meciul cu Dinamo (7 aprilie) se va putea juca in Ghencea, insa stelistii nu apreciaza aceasta reducere si chiar fac scandal, contestind criteriile dupa care Comisia de Apel a hotarit sa mentina decizia ca echipa campioana sa joace in afara Capitalei cu UTA (25 februarie) si FC Arges (17 martie).

Cu UTA la Oradea

„Sintem nemultumiti, mai ales ca am luat toate masurile si ca nu poate fi invocata vina clubului in aplicarea acestei sanctiuni. Exista o cale de atac, la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, unde ne vom adresa. De ce sa vedem partea buna ca jucam cu Dinamo in Ghencea, cind ar trebui sa vedem ca am facut tot ce depinde de noi ca meciurile sa se desfasoare in bune conditii si am fost sanctionati? Nu mi se pare corect", a spus directorul executiv Valeriu Argaseala. Ieri facea diligentele necesare pentru ca meciul cu UTA sa se joace la Oradea.

Capitanul a ramas acasa

In ceea ce priveste meciul cu FC Sevilla, acesta se va juca miine seara, in Ghencea, de la ora 20.30. Oaspetii sosesc in Bucuresti astazi la prinz, iar pe lista de 19 jucatori intocmita de Juande Ramos nu se afla capitanul echipei, Javi Navarro, si nici Jesus Navas, Renato, Dragutinovic si Fernando Sales, accidentati. In ceea ce-i priveste pe stelisti, planeaza inca incertitudini asupra jucatorului ce va fi folosit pe postul de portar, mai ales dupa declaratiile lui Olaroiu, care a spus ca Andrey este apt de joc. Cartea verde a jucatorului a sosit la sfirsitul saptaminii trecute, iar luni contractul sau a fost inregistrat, astfel ca si procedural este posibila introducerea sa.