Comisia de Apel a FRF a decis ieri sa accepte in parte apelul gruparii din Ghencea, careia i-a fost suspendat terenul pentru trei etape si obligata sa dispute meciurile la cel putin 150 de kilometri de Bucuresti. "Stelei i s-a admis in parte apelu
Comisia de Apel a FRF a decis ieri sa accepte in parte apelul gruparii din Ghencea, careia i-a fost suspendat terenul pentru trei etape si obligata sa dispute meciurile la cel putin 150 de kilometri de Bucuresti. "Stelei i s-a admis in parte apelul si a ramas cu terenul suspendat pentru doua meciuri, dar s-a pastrat amenda de 50.000 de lei", a declarat secretarul comisiei, Mircea Cezar Ionescu.
Comisia de Disciplina stabilise ca Steaua sa fie sanctionata cu disputarea a trei partide la cel putin 150 de kilometri distanta de Bucuresti, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii "ros-albastrilor" la meciurile cu "Poli" Timisoara si Universitatea Craiova, din prima parte a editiei 2006/2007 a Ligii I. Steaua urma sa joace in afara Bucurestiului partidele cu UTA Arad (etapa a 20-a, 25 februarie), cu FC Arges (etapa a 23-a, 17 martie), dar si derby-ul cu Dinamo (etapa a 25-a, 7 aprilie) Astfel, in urma deciziei Comisiei de Apel, partida Steaua - Dinamo se va disputa pe stadionul din Ghencea. Directorul executiv al FC Steaua, Valeriu Argaseala (foto), a declarat insa ca este nemultumit de decizia Comisiei de Apel a FRF si a afirmat ca va face memoriu la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal. "Suntem nemultumiti, mai ales ca din discutiile purtate aici am spus ca am luat toate masurile si ca nu poate fi invocata vina clubului in aplicarea acestei sanctiuni. Exista o cale de atac, la CAF, unde ne vom adresa. De ce sa vedem partea buna ca jucam cu Dinamo in Ghencea, cand ar trebui sa vedem ca am facut tot ce depinde de noi ca meciurile sa se desfasoare in bune conditii si am fost sanctionati. Nu mi se pare corect", a spus Argaseala, care a dat si exemplul Rapidului, echipa pentru care suspendarea terenului propriu s-a redus de la trei etape la una singura. Argaseala considera ca nu e vina Stelei ca s-au introdus petarde in incinta stadionului. "Atata timp cat clubul nu mai e direct implicat in anumite aspecte ale organizarii, nu suntem in culpa. Faptul ca s-au introdus petarde, nu e vina noastra. O sa ne gandim foarte bine la distanta intre Bucuresti si potentialul stadion. Sa vedem si ce terenuri sunt omologate si vom lua in calcul si echipele cu care jucam", a completat Argaseala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.