Daca, pe rand, Rapid si Steaua au gasit clementa la Comisia de Apel in cazul sanctiunilor de suspendare a terenurilor proprii, pentru Universitatea lucrurile stau altfel. Apelul oltenilor a fost respins, astfel ca "Stiinta" va juca primele doua me
Daca, pe rand, Rapid si Steaua au gasit clementa la Comisia de Apel in cazul sanctiunilor de suspendare a terenurilor proprii, pentru Universitatea lucrurile stau altfel. Apelul oltenilor a fost respins, astfel ca "Stiinta" va juca primele doua meciuri de acasa la 150 de kilometri de Craiova.
Directorul executiv al Universitatii, Ovidiu Costesin (foto), a declarat ca in urma deciziei de a mentine sanctiunea de disputare a doua etape la peste 150 de kilometri de Craiova, este clar ca in cazul clubului oltean se judeca dupa alte regulamente. "Ce se mai poate spune? Daca la Rapid s-a redus de la trei etape la una, la Steaua de la trei la doua, in cazul nostru nu s-a putut. In cazul nostru au fost incidentele cele mai putin lipsite de violenta. E o dovada ca se judeca dupa alte regulamente cand vine vorba de Craiova. E total anormal. In alte doua cazuri sanctiunea s-a redus, numai la noi nu. Ar exista posibilitatea de a ataca decizia la CAF, dar pana se judeca acolo probabil trec si cele doua etape de suspendare si e cam inutil", a spus Costesin. Acesta spera ca suporterii sa invete ceva dupa etapele de suspendare. "Nu avem incotro, trebuie sa ne impacam cu ideea ca suntem defavorizati. Macar suporterii sa invete ceva, sa nu mai fie incidente, ca suntem judecati la sange. Din deciziile lor reiese ca cineva are ceva cu noi. Probabil ca in cazul lui Rapid si al Stelei nu au vrut sa influenteze lupta pentru locul doi, iar in cazul nostru au considerat ca Universitatea nu e importanta in economia campionatului", a mentionat Costesin. Universitatea va juca pe teren neutru partidele cu Rapid din etapa a 21-a si Gloria Bistrita, din etapa a 23-a. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.