Directorul general al lui FC Rapid, Constantin Zotta (foto), a declarat ieri ca a depus memoriu la Comisia pentru Statutul Jucatorului pentru a schimba locul de disputare al intalnirii cu "Poli" Timisoara, programat la Craiova de directorul de compet
Directorul general al lui FC Rapid, Constantin Zotta (foto), a declarat ieri ca a depus memoriu la Comisia pentru Statutul Jucatorului pentru a schimba locul de disputare al intalnirii cu "Poli" Timisoara, programat la Craiova de directorul de competitii al LPF, Mircea Cezar Ionescu. Oficialul rapidist a mentionat ca s-a consultat cu juristul FRF, Iustin Stefan, pentru a afla la ce instanta fotbalistica poate ataca decizia LPF, dupa ce luni primise informatii ca memoriul depus spre judecare Comitetului Executiv al FRF nu este de competenta acestuia. "Ca sa nu mai apara confuzii m-am adresat juristului FRF si i-am prezentat cazul. Dansul m-a informat ca in conformitate cu regulamentul privind statutul jucatorului de fotbal, articolul 26, competenta solutionarii litigiilor, punctul 2, aliniatul E, Comisia pentru Statutul Jucatorului este cea care va judeca memoriul. Drept pentru care FC Rapid a depus un memoriu la aceasta comisie pentru a fi judecat in regim de urgenta", a spus Zotta. Stefan a declarat ca, desi pare "ciudat", singura instanta care poate judeca un memoriu pentru schimbarea locului de disputare a unei partide este CSJ. "In regulament se specifica faptul ca aceasta comisie judeca si alte cauze privind activitatea de fotbal la cererea cluburilor. Desi pare ciudat, aceasta este prima instanta. Apoi, daca o parte este nemultumita, se va merge la Comisia de Apel si mai apoi la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal", a spus Stefan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.