Actorul britanic Ralph Fiennes se afla din nou in centrul unui scandal amoros, care s-ar putea solda cu concedierea noii sale "victime", Lisa Robertson, o stewardesa din Sydney in varsta de 38 de ani, angajata a Qantas, compania aeriana nationala
Actorul britanic Ralph Fiennes se afla din nou in centrul unui scandal amoros, care s-ar putea solda cu concedierea noii sale "victime", Lisa Robertson, o stewardesa din Sydney in varsta de 38 de ani, angajata a Qantas, compania aeriana nationala a Australiei.
In urma anchetei demarate de Qantas s-a stabilit ca actorului britanic, i s-au aprins calcaiele dupa Lisa Robertson, fost ofiter de politie inainte de angajarea sa ca stewardesa, in timpul unui zbor din Australia catre India. Dupa supusele unor martori oculari, pasiunea care i-a cuprins pe cei doi a culminat cu un act sexual intretinut chiar in toaleta avionului, un Boeing 747, chiar deasupra Oceanului Indian.
Robertson recunoaste ca au intrat impreuna in toaleta, dar neaga ca ar fi intretinut raporturi sexuale cu Fiennes. "I-am spus la un moment dat ca trebuie sa merg la toaleta. A venit dupa mine. I-am explicat ca ar fi total nepotrivit din partea mea sa-i cer sa plece. A inceput sa ma mangaie, dar dupa scurt timp am reusit sa-l conving sa paraseasca toaleta, ceea ce s-a si intamplat", a precizat Lisa Robertson. Ea a fost suspendata pe toata perioada investigatiilor si daca se va dovedi ca a facut sex in toaleta cu Fiennes, stewardesa iubareata va fi concediata.
Incidentul s-a petrecut in timpul zborului QF123, de la Darwin la Bombay, pe 24 ianuarie. Fiennes, 44 de ani, fusese in Australia pentru a participa la un festival desfasurat la Sydney si calatorea spre India unde, in calitate de ambasador Unicef, urma sa militeze pentru sex protejat in cadrul unei campanii anti-SIDA. Cei doi au fost vazuti de doi membri ai echipajului pe cand paraseau jenati toaleta, acestia raportand cele intamplate superiorilor lor.
Fiennes are in prezent o relatie cu designerul Sirin Lewenden. El a refuzat sa faca orice fel de comentariu cu privire la incidentul din 24 ianuarie.
Anul trecut, tot in luna februarie, viata privata a actorului britanic s-a aflat din noua pe prima pagina a tabloidelor dupa ce si-a inselat iubita de atunci, actrita Francesca Annis, 61 de ani, cu o frumoasa cantareata romanca, Cornelia Crisan, in varsta de 31 de ani.
El si-a castigat o reputatie de mare cuceritor dupa ce a parasit-o pe sotia sa Alex Kingston, pentru mult mai "matura" Francesca Annis, in 1995, de care se indragostise pe cand aceasta interpreta rolul mamei sale intr-o adaptare a piesei Hamlet. La sfarsitul lui 2005, pe seama actorului a fost pusa si o aventura cu actrita Gina Gershon, din pelicula "Showgirls". De asemenea, in urma cu cinci ani, Fiennes a fost surprins giugiulindu-se cu Jennifer Lopez, partenera sa din "Maid In Manhattan" ("Camerista").
Scolit la Academia Regala de Arta Dramatica, Ralph Fiennes a fost rasplatit cu un premiu Bafta pentru prestatia sa din "Lista lui Schindler" (1993), in regia lui Steven Spielberg. A fost nominalizat in 1997 pentru rolul din pelicula "Pacientul Englez", unde a avut-o ca partenera pe Kristin Scott Thomas. In 2004, el a interpretat rolul maleficului vrajitor Lord Voldemort din "Harry Potter And The Goblet Of Fire", rol cu care revine in cel de-al cincilea film al seriei Harry Potter and The Order Of The Phoenix".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.