Secretarul general al PSD Titus Corlatean a confirmat ieri ca liderii social-democrati iau in calcul si posibilitatea infiintarii unei comisii parlamentare de ancheta in cazul procedurii privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu.
Secretarul general al PSD Titus Corlatean a confirmat ieri ca liderii social-democrati iau in calcul si posibilitatea infiintarii unei comisii parlamentare de ancheta in cazul procedurii privind suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu. Corlatean a explicat insa ca, la nivelul conducerii PSD, nu a fost luata inca o decizie cu privire la eventualitatea infiintarii unei astfel de comisii parlamentare de ancheta. In plus, liderul PSD a spus ca infiintarea unei astfel de comisii este privita de liderii PSD "ca o optiune complementara" procedurii de suspendare a presedintelui Basescu si ca o decizie in acest sens ar putea fi luata in urmatoarele zile. Ziarul ZIUA a dezvaluit ieri strategia PSD pentru a iesi basma curata din actiunea de suspendare a presedintelui: o comisie parlamentara care sa tina fierbinte suspendarea presedintelui si sa evite, pentru moment, votul in plen si sesizarea Curtii Constitutionale. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.