Managerul general al Stelei a spus ieri ca este preocupat doar de punctele pe care le aduna echipa sa in Europa.
Steaua si-a prezentat ieri achizitiile acestei ierni, portarul brazilian Andrey Narazio Alfonso si ex-vasluianul Marius Croi
Managerul general al Stelei a spus ieri ca este preocupat doar de punctele pe care le aduna echipa sa in Europa.
Steaua si-a prezentat ieri achizitiile acestei ierni, portarul brazilian Andrey Narazio Alfonso si ex-vasluianul Marius Croitoru, iar Mihai Stoica, managerul general din Ghencea, nu a pierdut prilejul sa mai arunce cateva sageti spre liderul Dinamo. Intrebat daca s-ar bucura pentru o calificare a ambelor echipe romanesti care mai joaca in Cupa UEFA, Meme a replicat dur: "Nu ma intereseaza ce face Dinamo, pe mine ma intereseaza doar punctele pe care le face Steaua. Iar cum noi suntem cap de serie, chiar nu am de ce sa-mi fac probleme din acest punct de vedere", a spus Stoica. Apoi a vorbit si despre achzitiile ros-albastrilor: "Ambele sunt transferuri cu iz de telenovela, regizata si jucata in suprafata carpato-danubiano-pontica, dar si la distanta. Sunt foarte bucuros ca s-au materializat, vor fi jucatori importanti. Certificatul international de transfer al lui Andrey a sosit saptamana trecuta si este stelist cu acte in regula, contractele au fost semnate", a declarat managerul general Mihai Stoica, in timp ce Cosmin Olaroiu a anuntat ca portarul brazilian se antreneaza normal, dupa operatia la genunchi suferita luna trecuta, si ca poate intra oricand ca titular.
"Sunt fericit ca am ajuns la cel mai mare club din Romania, le multumesc ca si-au indreptat atentia spre mine. Mi-am dorit sa joc la Steaua, am fost primit extraordinar de colegi si le multumesc pentru ca nu este usor sa te acomodezi la un asemenea club", a spus Croitoru, in timp ce Andrey nu a ascuns ca si-ar dori sa ajunga in nationala Braziliei. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.