"El a parasit domiciliul acum doua saptamani. Nu stiu unde este, nu imi vorbeste la telefon. Nu si-a luat nici <<la revedere>>. Tocmai venisem din vacanta din Sicilia", a precizat, pentru Rompres, Mioara Roman. Sotia fostului prim-ministr
"El a parasit domiciliul acum doua saptamani. Nu stiu unde este, nu imi vorbeste la telefon. Nu si-a luat nici <<la revedere>>. Tocmai venisem din vacanta din Sicilia", a precizat, pentru Rompres, Mioara Roman. Sotia fostului prim-ministru s-a declarat socata "de lipsa de politete si de maniera" cu care s-a purtat Petre Roman. Ea a precizat ca avocatul lui Petre Roman l-a sunat pe avocatul ei pentru a o anunta de divort. Mioara Roman a spus ca nu au mare lucru de impartit, pentru ca au vandut o casa de pe Bulevardul Dacia, iar banii au fost cheltuiti. Un alt imobil, situat pe strada Calea Victoriei, a fost vandut pentru a o ajuta pe Oana, fiica lor, sa isi construiasca o casa.
Contactat de Rompres, Petre Roman a confirmat despartirea, subliniind ca este vorba de viata sa personala si nu doreste sa faca nici un fel de comentariu public pe marginea acestui subiect.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.