Balbele politice si scandalurile partidelor din Alianta aflata la guvernare au inceput sa fie sanctionate de electorat. In urma unei campanii electorale foarte agitate in care n-au lipsit atacurile sub centura si in care reprezentantii Partidului Dem
Balbele politice si scandalurile partidelor din Alianta aflata la guvernare au inceput sa fie sanctionate de electorat. In urma unei campanii electorale foarte agitate in care n-au lipsit atacurile sub centura si in care reprezentantii Partidului Democrat au pompat sume considerabile de bani, social-democratii au reusit sa castige primaria Comarna din judetul Iasi. Victor Banu, candidatul PSD pentru Primaria Comarna, a obtinut 60% dintre voturile comarnenilor la scrutinul desfasurat duminica. Castigul social-democratilor este suprinzator, avand in vedere ca Petru Craciun face parte din PD, un partid aflat la guvernare, iar parlamentarii democrati au facut o campanie agresiva prin care au promis fonduri foarte mari de la Guvern. Punctul forte al candidatului PSD a fost o campanie pozitiva in care n-a promis alegatorilor chestiuni care nu aveau justificare in realitate. In contrapondere, campania PD a fost una plina de atacuri la adresa candidatului PSD, membri importanti ai PD trecand la atacuri dure si amenintari la adresa candidatului social-democrat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.