Ducele de Westminster (foto dreapta), a carui avere depaseste 12 miliarde de dolari si care este cel mai mare latifundiar din Marea Britanie, a fost vizitat la casa sa din West End de patru prostituate in sase saptamani, a dezvaluit tabloidul News
Ducele de Westminster (foto dreapta), a carui avere depaseste 12 miliarde de dolari si care este cel mai mare latifundiar din Marea Britanie, a fost vizitat la casa sa din West End de patru prostituate in sase saptamani, a dezvaluit tabloidul News of the World.
Ducele Gerald Cavendish Grosvenor, care are 55 de ani, este comandantul Armatei teritoriale si se pare ca nu s-a ferit sa discute cu prostituatele diverse probleme de stat, inclusiv de Osama ben Laden.
Tabloidul britanic a declarat ca ducele a riscat enorm povestindu-le fetelor, majoritatea din Europa de Est, despre probleme militare, precum si despre faptul ca s-a expus atat de usor lasandu-le pe acestea sa afle cu exactitate cine este, cu ce se ocupa si unde locuieste.
Reporterii au declarat ca ducele ar trebui sa aiba cu totul alta conduita, mai ales ca are in subordine soldati care se afla in serviciu activ in Irak si Afghanistan, dintre care multi au fost raniti sau chiar si-au pierdut viata.
Incredibil, noteaza tabloidul, ducele este un prieten foarte apropiat printului de Wales, care i-a incredintat sarcina de mentor si ghid al printului William, care si el este acum ofiter. In ultimii sase ani, printul William a fost sfatuit, ghidat si indrumat de catre cel mai bun prieten al tatalui sau, acelasi Duce de Westminster.
Acesta este casatorit cu Natalia, de 47 de ani, cu care are patru copii, iar familia sa este foarte apropiata familiei regale.
Se pare ca Natalia (cunoscuta ca Tally), care este si nasa printului William, se afla la unul dintre domeniile familiei, Eaton Hall, din Cheshire, in timp ce Gerald platea peste doua mii de lire sterline de fiecare prostituata care-l vizita la casa din Londra.
Sora Nataliei este ducesa de Abercorn, prietena apropiata a printului Filip. La randul sau, Gerald este mandatar al testamentului Dianei, iar printre relatiile sale si ale familiei lui se numara aproape toate figurile proeminente ale Marii Britanii.
News of the World a intocmit chiar si un "registru intrari-iesiri" pentru duce. Astfel, la data de 28 decembrie, ducele a platit doua mii de lire sterline pentru Zana Brazdek, o lituanianca de 26 de ani. Aceasta a sosit la ora 17 si a iesit doua ore mai tarziu din vila, avand in mana un plic cu antetul Eaton Estates, probabil plin de bani.
Zana, care a ajuns la duce printr-o agentie de plasare, a relatat ca acesta i-a povestit despre legaturile lui cu armata, dupa care chiar a incercat sa se tocmeasca la pret. "Era cam plictisitor. Mi-a vorbit de armata, de Afganistan, de ben Laden, care s-ar ascunde intr-un sat din Pakistan...de talibani. A vrut apoi sa facem sex neprotejat, insa am refuzat" a declarat Zana.
La data de 9 ianuarie, ducele a venit acasa in jurul orei 13.30. La 14.45 la usa i-a batut o asiatica imbracata in negru care, dupa ce s-a asigurat discret ca nu o vede nimeni s-a strecurat inauntru. Dupa o ora jumatate, a iesit si a plecat.
O saptamana mai tarziu, ducele a schimbat registrul si a chemat o rusoaica blonda, Stella, care a sosit la 18.20 dupa-amiaza si a plecat la 19.45. Urmatoarele zile, ducele s-a dus la munca, iar saptamana trecuta, si-a chemat o brazilianca care a sosit tot la 18.20 si a plecat, la fel ca si colege sale, o ora si ceva mai tarziu.
Paparazzi au descris in amanunt si tinutele fetelor, precum si atitudinea ducelui, hainele sale si intreg programul sau. Reporterii il critica de asemenea pe duce, care a declarat deseori ca este un familist si ca niciodata nu si-a inselat sotia: "nu am nevoie de un substitut al sotiei mele, ma scufund in munca".
Exista insa si voci care ii iau apararea militarului si care spun ca averea extraordinara a acestuia l-a impiedicat sa aiba prieteni adevarati si ca din aceasta cauza este un om singuratic. Nu demult, el a fost vazut stand singur pe o banca din Trafalgar Square, mancand sandwichuri.
Afland de articolul din tabloidul britanic, prietenii acestuia au insistat ca singuratatea l-a determinat pe acesta sa apeleze la compania prostituatelor. "Va fi oripilat sa afle de articol, pentru ca va sti ca Tally si copiii lui vor fi distrusi. Mai ales ca nu doreste sa aduca nici un prejudiciu Armatei, careia i-a dedicat toata viata sa" a declatat unul dintre apropiatii acestuia. (M. BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.