Ce s-or fi intamplat daca Pavel il invingea pe Grosjean si disputa dintre Franta si Romania ar fi ajuns la un decisiv intre Hanescu si Grosjean? O intrebare fara raspuns, pentru ca destinul a dorit sa intrerupa sirul de victorii aduse de Pavel echipe
Ce s-or fi intamplat daca Pavel il invingea pe Grosjean si disputa dintre Franta si Romania ar fi ajuns la un decisiv intre Hanescu si Grosjean? O intrebare fara raspuns, pentru ca destinul a dorit sa intrerupa sirul de victorii aduse de Pavel echipei tricolore in ultimii 16 ani. Din pacate, cel care s-a dovedit a fi providential de multe ori pentru echipa noastra n-a mai reusit sa tina pasul cu adversarii si a cedat in fata tineretii. La final, extenuat de cele peste sase ore petrecute pe teren in doua zile, Pavel a tinut sa remarce ca evolutiile sale din Franta n-au fost doar un cantec de lebada. "Sigur nu ma opresc acum, aici. Cat sunt sanatos voi juca!", a concluzionat liderul tricolorilor. De altfel, Pavel&Co. vor avea ocazia sa demonstreze ca fac parte din elita la barajul pe care-l vor disputa in toamna, cand Romania va incerca pentru a 11-a oara in ultimii 12 ani sa se mentina in Grupa Mondiala, urmand sa evolueze impotriva unei invinse din week-end sau a unei castigatoare din zona I.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.