Liderul PD, Emil Boc, a declarat, ieri, ca fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu s-au complacut in "apa calduta" a complicitatii cu coruptia, obisnuind romanii cu un un compromis al tacerii fata de incalcarea legii. "Fostii presedinti
Liderul PD, Emil Boc, a declarat, ieri, ca fostii presedinti Ion Iliescu si Emil Constantinescu s-au complacut in "apa calduta" a complicitatii cu coruptia, obisnuind romanii cu un un compromis al tacerii fata de incalcarea legii. "Fostii presedinti s-au complacut intr-o apa calduta a complicitatii cu tot ce insemna coruptie, cu tot ce insemna lipsa de functionare a statului de drept", a declarat liderul PD, Emil Boc. El a atentionat asupra "compromisului cu care ne-au obisnuit si Ion Iliescu, si Emil Constantinescu".
Boc a sustinut ca Iliescu si Constantinescu ar fi obisnuit romanii cu "un compromis al tacerii fata de incalcari ale legii sau ale legalitatii, fata de a spune lucrurilor pe nume cu privire la ceea ce se intampla in societatea romaneasca". Potrivit liderului PD, prin atributia sa de a veghea la buna desfasurare a institutiilor statului, seful statului "trebuie sa vorbeasca, nu trebuie sa fie tacut si complice". "Un presedinte complice poate fi acuzat ca incalca Constitutia, nu un presedinte care spune lucrurilor pe nume", a spus Boc, luandu-i apararea lui Basescu. (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.