Dumitru Dragomir, seful LPF, a pastrat traditia din toamna, cand a insotit pe Dinamo in toate deplasarile din Cupa UEFA, cu exceptia partidei de la Londra, cu Tottenham, cand "cainii" erau deja calificati, asa ca ieri s-a infiintat la Aeroportul "Hen
Dumitru Dragomir, seful LPF, a pastrat traditia din toamna, cand a insotit pe Dinamo in toate deplasarile din Cupa UEFA, cu exceptia partidei de la Londra, cu Tottenham, cand "cainii" erau deja calificati, asa ca ieri s-a infiintat la Aeroportul "Henri Coanda". A oferit declaratii mai confuze decat oricand, ridicandu-i in slavi pe portughezi, pentru ca imediat sa spuna ca Benfica nu e o mare forta. "Misiune grea nene, misiune grea. Daca ar trece de Benfica, atunci as fi sigur ca avem un fotbal de calitate exceptionala, daca nu trece, avem de calitate buna. Ne luptam cu toata lumea. Vorba lui Copos, <<singuri impotriva tuturor>>, sau Gigi, cine o spune?", a declarat Dragomir. Apoi a revenit: "Au un meci foarte greu, un infern. Valoarea echipei, valoarea fotbalului romanesc. Asta conteaza enorm, de asta imi este si frica sa dau un pronostic. Mare valoare nu are nici Benfica, asa ca sa te sperii nemaipomenit de ea. Numai ca ei au niste meciuri in picioare, iar Dinamo are doua-trei meciuri de verificare". Autointitulat "oracolul de la Balcesti", Mitica a fost rezervat in privinta unui pronostic: "Nu vreau sa spun, o tin numai pentru mine. Orice spun se intoarce impotriva mea si mai bine merg pe blat. Nu vreau sa spun nimic, imi este frica. Am vazut Benfica pe viu in Dubai si mi-am dat seama ca este o echipa foarte puternica. Nici cu Steaua nu tin un pronostic. Va tin in ceata. Nimic nu este imposibil la fotbal". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.