Fondul austriac de investitii Immoeast va realiza un centru logistic cu o suprafata de 100.000 mp, in apropiere de Bucuresti, dupa ce a achizitionat firma romaneasca Logistic Contractor, dezvoltatorul proiectului, valoarea investitiei fiind de 60-70
Fondul austriac de investitii Immoeast va realiza un centru logistic cu o suprafata de 100.000 mp, in apropiere de Bucuresti, dupa ce a achizitionat firma romaneasca Logistic Contractor, dezvoltatorul proiectului, valoarea investitiei fiind de 60-70 milioane de euro. Immoeast a achizitionat firma romaneasca de la familia Precup, care a inceput dezvoltarea unui parc logistic, pe Soseaua de Centura, prin intermediul Logistic Contractor. Potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial, familia Precup va incasa de la fondul austriac, intr-o prima etapa, 8,5 milioane de euro, valoarea totala a tranzactiei urmand sa fie stabilita la finalizarea negocierilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.