"Gruparea Tariceanu, Patriciu, Ludovic Orban, Crin Antonescu, Norica Nicolai a fost impotriva Aliantei Dreptate si Adevar inca de la inceput. Dupa alegerile locale din iunie 2004, mi-au propus sa tradam aliatii politici pentru a face o alta alianta,
"Gruparea Tariceanu, Patriciu, Ludovic Orban, Crin Antonescu, Norica Nicolai a fost impotriva Aliantei Dreptate si Adevar inca de la inceput. Dupa alegerile locale din iunie 2004, mi-au propus sa tradam aliatii politici pentru a face o alta alianta, cu PSD, pentru a castiga cat mai multe presedintii ale Consiliilor Judetene", a sustinut Stolojan, citat de Mediafax. "Domnul Tariceanu spunea ca guvernarea alaturi de PSD este raul cel mai mic. Pentru mine nu a fost o surpriza, desi am auzit multi comentatori politici afirmand acest lucru", a spus Stolojan. Pe de alta parte, el a insistat ca PLD va colabora cu PD pentru a intari Alianta D.A. "Noi ne consideram in Alianta D.A. Vom colabora cu PD atat in Parlament, cat si in afara lui. Il vom sprijini pe presedintele Basescu, alaturi de PD, impotriva patrulaterului negru", a mai spus Stolojan.
Antonescu: "Un mincinos ordinar"
"Stolojan fie sufera de amnezie, ceea ce este plauzibil, fie minte, ceea ce este si mai veridic tinand cont de caracterul sau si de antecedentele din ultimii 16 ani", a declarat in replica vicepresedintele PNL, Ludovic Orban. El a sustinut ca nu a propus o colaborare cu PSD, mai ales ca in 2004 era in vigoare Protocolul Aliantei D.A., care interzice acest lucru. "Stolojan este un mincinos ordinar si o sluga de ultima speta. Nimeni in PNL nu a pus problema unei aliante cu PSD, nici in 2004, nici cu alt prilej si, in orice caz, eu, Orban si Norica Nicolai nu faceam parte, la acea data, din conducerea PNL", a declarat si Crin Antonescu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.