La putin timp dupa ce Florin Mergea si Horia Tecau reuseau sa depaseasca mult mai experimentatul cuplu francez Llodra/Clement, capitanul nejucator al echipei Romaniei, Florin Segarceanu, a declarat ca ar fi "malitios" din partea sa sa nu admita ca a
La putin timp dupa ce Florin Mergea si Horia Tecau reuseau sa depaseasca mult mai experimentatul cuplu francez Llodra/Clement, capitanul nejucator al echipei Romaniei, Florin Segarceanu, a declarat ca ar fi "malitios" din partea sa sa nu admita ca a fost surprins de aceasta victorie. "Nu vreau sa fiu malitios si sa spun ca nu sunt surprins. Dar trebuie sa crezi mereu in sansa ta, asta este Cupa Davis. Stiam ca pot face un meci bun pentru ca deja castigasera o partida mare in Cupa Davis in Ecuador, in conditii foarte grele", a spus Segarceanu. Totodata, fostul mare jucator a explicat ca Andrei Pavel nu a fost folosit la dublu desi este cel mai experimentat jucator roman al momentului, deoarece era "obosit si putin demoralizat dupa infrangerea in fata lui Grosjean". (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.