Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu (foto), a declarat ieri ca PSD va continua demersul de suspendare a sefului statului, oricare ar fi incercarile liderului PD, Emil Boc, de a transforma acest demers intr-o criza politica intre Traian B
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu (foto), a declarat ieri ca PSD va continua demersul de suspendare a sefului statului, oricare ar fi incercarile liderului PD, Emil Boc, de a transforma acest demers intr-o criza politica intre Traian Basescu si Parlament. Liderul PD Emil Boc a declarat, sambata, la Brasov, ca, daca la rereferendum, Traian Basescu este reconfirmat in functie, Curtea Constitutionala a trebui sa stabileasca daca trebuie dizolvat Parlamentul si organizate alegeri anticipate. "Presedintele PD incearca sa sprijine politic situatia in care se afla Traian Basescu, tinand lectii de drept constitutional la televiziuni despre actiunea de suspendare si despre modificarea Legii referendumului. PSD va continua procedura anuntata de suspendare, oricare ar fi incercarile domnului Boc de a transforma actiunea de suspendare intr-o criza politica dintre Parlament si Traian Basescu", a aratat Diaconescu, citat de Mediafax.El a aratat ca, pana la urma, "poporul se va pronunta daca derapajele semnalate sunt constitutionale sau nu". (A.H.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.