Presedintele interimar al PLD Theodor Stolojan a declarat sambata la Craiova, ca, in cazul in care se va organiza un referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, reprezentantii PLD din Parlament vor solicita ca poporul sa se pronunte si
Presedintele interimar al PLD Theodor Stolojan a declarat sambata la Craiova, ca, in cazul in care se va organiza un referendum pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, reprezentantii PLD din Parlament vor solicita ca poporul sa se pronunte si vizavi de demiterea Parlamentului. "Daca acest patrulater negru - PNL-PSD-PC-PRM - va face prostia sa aprobe in Parlament demiterea presedintelui Traian Basescu si organizarea unui referendum in acest sens, atunci noi vom actiona in teritoriu si vom lamuri oamenii de ce aceasta oligarhie transpartinica cere suspendarea presedintelui. Le vom solicita sa vina la vot si sa voteze impotriva suspendarii presedintelui Traina Basescu. De asemenea, vom propune sa nu existe numai o singura intrebare care se refera doar la demiterea presedintelui Traian Basescu, ci sa existe si o a doua intrebare care sa se refere la demiterea Parlamentului", a spus presedintele PLD. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.