Fanii rapidisti si-au ales un nou lider, deoarece seful actual al galeriei, Noni, urmeaza sa se opereze pe coardele vocale.

Aparenta liniste de la Rapid a inceput sa fie tulburata, dupa infringerea giulestenilor din al doilea amical
Fanii rapidisti si-au ales un nou lider, deoarece seful actual al galeriei, Noni, urmeaza sa se opereze pe coardele vocale.

Aparenta liniste de la Rapid a inceput sa fie tulburata, dupa infringerea giulestenilor din al doilea amical al turneului de pregatire din Cipru. Trupa lui Razvan Lucescu a cedat cu 1-2 in fata gruparii cipriote Anorthosis Famagusta, la care a evoluat si fostul golgheter al Europei, Mario Jardel. Principala nemultumire a lui Razvan Lucescu vizeaza ratarile incredibile ale elevilor sai, marcatorul singurului gol "visiniu", Zicu, fiind printre "evidentiati". "Nu stiu ce se intimpla cu noi, nu reusim sa marcam din ocazii simple. Si cu bulgarii de la Slavia am ratat foarte mult, desi i-am batut cu 4-2, dar azi (n.r. - simbata) nu am mai reusit sa cistigam. Trebuie sa fim mai atenti, sa ne concentram mai bine, nu trebuie sa ne jucam cu ocaziile. Incepe campionatul si fiecare punct conteaza", sustine Razvan Lucescu.

Tehnicianul apreciaza, in schimb, relatia temporara cu patronul George Copos. "Relatia cu domnul Copos este excelenta, pentru ca este pauza competitionala. Cu siguranta ca vor fi tensiuni dupa inceperea campionatului", sustine Lucescu, care ii reproseaza fostului vicepremier ca reactioneaza intotdeauna la cald, fie dupa infringere, fie dupa victorie.

Altfel, suporterii Rapidului si-au ales, simbata, un nou lider al galeriei, in persoana lui Petre Stefan, dupa ce Noni s-a retras din motive de sanatate. Fostul sef al fanilor giulesteni este fortat sa se interneze in spital si, cel mai probabil, sa se opereze pe coardele vocale.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.