Lansata in urma cu trei ani la Cluj, „J’adore", prima revista glossy de shopping gratuita, este disponibila de saptamina aceasta si in Capitala.

Moda, Beauty, Sanatate/Sport si Lifestyle sint sectiunile care se regasesc in publicatia cu cea mai mare oferta de shopping din Bucuresti. Fiecare rubrica din „J’adore" este insotita de un editorial, semnat de vedete consacrate. In primul numar, distribuit din 9 februarie, subscriu Carmen Bruma la Sanatate/Sport si Dana Sota la Frumusete. Dan Chisu isi exprima parerea despre weekend, lifestyle si despre bucatarie in editorialul „Vine vremea dragostei", iar Mihai Dobrovolschi semneaza un contraeditorial de moda. In plus, „J’adore" declara shoppingul „cel mai practicat sport feminin". „Pentru ca il practicam din generatie in generatie, pentru ca are efecte tera-peutice, pentru ca ne da motiv sa ne bucuram alaturi de prietene, pentru ca poti sa atingi performanta fara antrenamente indelungate", declara Otilia Stanciu, director general „J’adore".

Cu 148 de pagini in format pocket glossy, publicatia, apartinind grupului Realitatea-Catavencu, va fi distribuita in peste 50.000 de exemplare, in galeriile comerciale, showroom-urile, mall-urile, cabinetele cosmetice, clinicile de infrumusetare si in cafenelele din Bucuresti. Revista poate fi rasfoita si in format digital, la adresa www.jadore.ro