Andrey Nazario si Mihaita Nesu au revenit de la Bologna, primul avind sanse sa joace contra spaniolilor.

A inceput numaratoarea inversa pentru Steaua in perspectiva partidei de joi din saisprezecimile Cupei UEFA, contra gruparii FC Sevilla. In timp ce ibericii au reusit doar o alta remiza, 0-0 pe terenul lui Real Betis, ros-albastrii s-au impus simbata, cu 3-0, in ultimul amical dinaintea meciului de joi, disputat in fata divizionarei secunde CSM Rimnicu Vilcea. Trupa lui Cosmin Olaroiu a avut parte de o primire calduroasa, 10.000 de suporteri vilceni luind cu asalt stadionul pentru a-i urmari pe stelisti. Fanii locali s-au bucurat la paradele propriului portar, pe care l-au propus campioanei, dar chiar si la golurile stelistilor, reusite de Vali Badea, de doua ori, si de Sorin Paraschiv.

Olaroiu nu s-a decis

Cosmin Olaroiu a utilizat din nou sistemul cu trei atacanti, insa nu s-a hotarit daca il va implementa sau nu si in partida contra Sevillei, mai ales ca ibericii traverseaza o perioada nefasta, cu doar o victorie in 2007. „Pina la startul meciului cu Sevilla voi avea emotii. Inca nu stiu in ce formula voi incepe partida cu spaniolii. Nu m-am decis daca voi trimite in teren doi sau trei atacanti", sustine Olaroiu, pe care nu-l intereseaza daca adversarii din Cupa UEFA vor juca la Bucuresti cu prima sau cu a doua echipa, obiectivul lor principal fiind accederea in Liga Campionilor, si nu pastrarea Cupei UEFA."

Andrey are sanse

Tot simbata au revenit de la clinica din Bologna si stelistii Mihai Nesu si Andrey Nazario. Daca fundasul nu are nici o sansa sa revina pe teren in partida cu Sevilla, portarul brazilian va fi apt la ora jocului. „Genunchiul nu ma mai supara. Voi continua tratamentul in Romania. Cred ca sint apt de joc, desi nu m-am antrenat de 30 de zile. Vreau sa joc contra Sevillei, insa trebuie sa vorbesc cu Olaroiu, sa vad ce spune si el", a declarat Andrey, care apreciaza drept dificila dubla confruntare cu Sevilla: „Primul meci cu Sevilla e dificil. Aici am putea sa ne gindim sa-i batem, dar in retur e foarte greu. Despre calificare la fel. Va fi dificil sa trecem de Sevilla si sa mergem mai departe".

Mai optimist este insa Mihaita Nesu. „Intilnim o echipa buna, care are un parcurs deosebit in liga spaniola. Acum sint in criza de forma si cred ca Steaua poate bate pe oricine", considera fundasul stelist, care va reveni pe teren abia dupa reluarea campionatului.