GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 21-a
l SERGIU RADU (foto) a marcat golul lui Energie Cottbus, 1-4 in deplasare cu FSV Mainz. Radu a fost integralist si a inscris in minutul 20. Pentru Energie, VLAD MUNTEANU a fost titular si i-a lasat locul lui Ziebig din minutul 59. De la Mainz a lipsit MARIUS NICULAE, neconvocat * ALBERT STREIT a jucat toate minutele pentru Eintracht Frankfurt, 2-2 in deplasare cu Bayer Leverkusen. Streit a pasat decisiv la primul gol al echipei sale si a primit un cartonas galben * LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular pentru Alemannia Aachen, 0-0 pe terenul Borussiei Monchengladbach. Reghecampf a fost schimbat in minutul 80 de Fiel.
ITALIA, Serie A, etapa a 22-a * VALI NASTASE a fost titular pentru Ascoli in deplasarea la Sampdoria, scor 0-2 * PAUL CODREA a prins si el primul "unsprezece" la Siena, 2-2 la Cagliari, inscriind in minutul 81 ultimul gol al meciului printr-un sut de la 30 de metri * La AS Roma si Fiorentina, CRISTI CHIVU (accidentat) si ADRIAN MUTU (menajat) nu au evoluat nici un minut in partidele pe care formatiile lor le-au disputat cu Parma, 3-0, respectiv Udinese, 2-0.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 24-a * CLAUDIU KESERU a marcat un gol pentru FC Nantes, 2-5 acasa cu Valenciennes. Keseru a intrat pe teren in minutul 65, in locul lui Pieroni, si a inscris in minutul 79. De la oaspeti a lipsit FLORIN BRATU, neconvocat * DANIEL NICULAE a fost doar rezerva pentru AJ Auxerre, 1-1 acasa cu AS St. Etienne.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 25-a * GEORGE OGARARU a fost integralist pentru Ajax, 2-1 in deplasare cu Den Haag. Ogararu a primit un cartonas galben. Pentru Ajax, NICOLAE MITEA a fost doar rezerva.
ELVETIA, Challange League, etapa a 17-a
l CRISTIAN IANU a marcat un gol pentru AC Bellinzona, 3-3 in deplasare cu Lausanne. Ianu a fost integralist si a inscris in minutul 82. De la Bellinzona a lipsit ADRIAN PIT, neconvocat. (MIG)