Seful PC Dan Voiculescu a adresat ieri un apel catre "intelectualii anonimi", solicitandu-le metaforic "un lucru simplu": "sa se ridice desupra vremurilor!". "Destinatarii apelului meu sunt milioanele de intelectuali romani, care au asistat pasiv, ca
Seful PC Dan Voiculescu a adresat ieri un apel catre "intelectualii anonimi", solicitandu-le metaforic "un lucru simplu": "sa se ridice desupra vremurilor!". "Destinatarii apelului meu sunt milioanele de intelectuali romani, care au asistat pasiv, ca si mine, la o degradare fara precedent a scarii valorilor", explica, alarmat, Voiculescu. El ii avertizeaza totodata pe "intelectualii anonimi" ca Romania este condusa de un presedinte caruia nu i-a placut scoala si care este sustinut de "duetul incredibil si de un prost gust desavarsit" Gabriel Liiceanu - Gigi Becali. "Nu mai este un secret pentru nimeni ca, la 17 ani de la caderea unui dictator cizmar, Romania este condusa de un presedinte caruia nu i-a placut vreodata scoala. (...) Traian Basescu este sustinut direct, sincer si paradoxal, de Gabriel Liiceanu si Gigi Becali", a mai aratat Voiculescu. "Romania de azi are o scala a valorilor inversata, in care Gabriel Liiceanu si Gigi Becali au ajuns la aceeasi filosofie comuna si unica: 'Sa ne traiasca idolul, Traian Basescu!'", a mai comentat Voiculescu. "Va rog pe toti cei care v-ati saturat de asa-zisii intelectuali care vorbesc in numele vostru sa iesiti din anonimat si sa va afirmati constiinta civica", a conchis liderul PC. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.