Cei doi stelisti s-au intors din Italia si vor intra, treptat, in programul normal de pregatire. Daca Nesu spune ca n-are nici o sansa sa joace impotriva Sevillei, pe 15 februarie (la Bucuresti, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA)
Cei doi stelisti s-au intors din Italia si vor intra, treptat, in programul normal de pregatire. Daca Nesu spune ca n-are nici o sansa sa joace impotriva Sevillei, pe 15 februarie (la Bucuresti, in prima mansa a 16-imilor de finala ale Cupei UEFA), Andrey este optimist si anunta ca este gata sa intre in poarta.
Andrey Nazario Afonso a declarat sambata, la Timisoara, unde a facut escala la intoarcerea din Italia, ca si-ar dori sa evolueze in meciul cu FC Sevilla si ca mai are nevoie de cel putin o saptamana pentru a deveni apt de joc. "Cred ca pot incepe sa muncesc, sper sa nu mai am probleme si sa pot ajuta Steaua. Cred ca pentru a fi suta la suta apt de joc mai am nevoie de ceva mai mult de o saptamana. Cu Sevilla mi-as dori mult sa joc, dar nu stiu ce va spune Olaroiu. Stiu ca au fost 30 zile fara sa joc. Am certitudinea ca Oli si Meme Stoica vor face ce e mai bine pentru mine", a declarat Andrey. Portarul brazilian a fost supus unei interventii chirurgicale la meniscul intern de la genunchiul stang, pe 11 ianuarie, la Bologna. Adus ca inlocuitor al portughezului Carlos, Andrey s-a accidentat dupa 10 minute de la debutul primului antrenament sub comanda lui Olaroiu, desfasurat pe 8 ianuarie. La randul sau, Mihai Nesu a declarat ca nu l-a atacat niciodata pe selectionerul Victor Piturca si ca se considera vinovat pentru ca si-a pierdut locul in echipa nationala. "Nu l-am atacat niciodata pe Piturca, el m-a adus la Steaua, el a facut sa debutez la echipa nationala si faptul ca nu joc la nationala este numai vina mea. Piturca mi-a oferit aceasta sansa, dar daca nu am jucat bine au venit in loc altii mai buni", a declarat Nesu, care a exclus o revenire a sa la meciul cu FC Sevilla: "Medicul mi-a dat un program pentru inca zece zile si treptat am voie sa ma antrenez si cu echipa, insa nu la acelasi nivel. De pe 20-21 februarie, sper sa ma antrenez ca si inainte de operatie. Sper sa trec mai repede peste aceasta perioada". Nesu a comentat si situatia coechipierilor sai, Dica si Oprita, care au ramas la Bologna, pentru recuperare. "Sunt suparati pentru ca mai au mult de lucru, dar recuperarea loc decurge bine si sper sa-i avem cat mai repede printre noi", a spus Nesu. Fundasul stelist s-a accidentat pe 1 octombrie 2006, in meciul de la Iasi cu Politehnica, din etapa a 10-a a Ligii I, diagnostiul fiind entorsa la genunchi si leziune a meniscului. El a revenit pe teren pe 9 noiembrie, in meciul cu Apulum Alba Iulia din "optimile" Cupei Romaniei, dar problemele s-au agravat si a fost operat la sfarsitul lui noiembrie, avand o afectiune a ligamentului colateral intern de la genunchiul drept.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.