FC Steaua si Audi au semnat ieri un partneriat de promovare reciproca, prilej cu care in Ghencea au ajuns cinci autoturisme de lux pe care le vor conduce antrenorul Cosmin Olaroiu si conducatorii executivi ai clubului. Valeriu Argaseala, directorul S
FC Steaua si Audi au semnat ieri un partneriat de promovare reciproca, prilej cu care in Ghencea au ajuns cinci autoturisme de lux pe care le vor conduce antrenorul Cosmin Olaroiu si conducatorii executivi ai clubului. Valeriu Argaseala, directorul Stelei, a afirmat ca nu este vorba de o suma de bani pe care o va incasa gruparea sa, in timp ce un reprezentant al importatorului a precizat, la finalul conferintei de presa, ca este un contract pana in vara, cu optiune de prelungire pentru inca un an, in cadrul careia ros-albastrii vor avea si foloase materiale. Olaroiu nu a pierdut prilejul sa afirme ca Steaua a intrat si prin acest parteneriat cu Audi in grupul cluburilor selecte, precum FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Bayern Munchen sau Olympique Lyon. Stelistii au exclus categoric din acest cerc pe Dinamo, dupa ce antrenorul Mircea Rednic si Cornel Dinu, administratorul delegat al "cainilor", au primit cadou astfel de masini. "Sunt contracte de imagine ale unor dealeri, nu ale Audi", a precizat George Sanduleac, directorul Audi Romania.
Antrenorul Stelei a precizat ca in actuala intelegere sunt prevazute reduceri importante pentru jucatorii sai care vor dori sa achizitioneze un astfel de automobil, dar ca in viitorul contract ar putea fi stipulat ca toti fotbalistii din Ghencea sa detina un astfel de automobil, asa cum se intampla, de exemplu, la Real Madrid. Numele noului partener nu va aparea pe tricourile Stelei, ci doar pe bilete, in incinta stadionului si pe panourile publicitare. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.