Anna Nicole Smith, celebrul fotomodel american si star Playboy, s-a stins din viata dupa mai bine de zece ani petrecuti prin sali de judecata.

Vedeta pironita in lumina reflectoarelor de lungul proces legat de testamentul fostului e
Anna Nicole Smith, celebrul fotomodel american si star Playboy, s-a stins din viata dupa mai bine de zece ani petrecuti prin sali de judecata.

Vedeta pironita in lumina reflectoarelor de lungul proces legat de testamentul fostului ei sot, miliardarul petrolist Howard Marshall, a murit joi la virsta de 39 de ani. Cauzele decesului nu au fost inca elucidate, fiind totusi vehiculata posibilitatea unei supradoze cu stupefiante. Edwina Jhonson, cea care conduce autopsia proaspat demarata, a declarat pentru postul de televiziune WCBS ca ar putea dura citeva saptamini pina la un raport final care sa inlature semnele de intrebare.

Mister cu substante ilicite

Anna Smith a fost transportata de urgenta la un spital din Florida, dupa ce o sora medicala personala, aflata in camera de hotel a vedetei, a telefonat la receptie cerind asistenta. Presedintele hotelului, Michael Brown, a declarat pentru Reuters ca paramedicii au gasit-o pe Smith inconstienta si au incercat sa o readuca in simtiri, dar fara succes. Desi nu este cunoscut deocamdata motivul decesului, postul WCBS dezvaluie ca anchetatorii au gasit substante stupefiante in camera de hotel a starului, dintre care unele ilegale, fiind luata in calcul ideea unei supradoze, mai ales ca vedeta avea antecedente.

Ronal Rale, avocatul decedatei, respinge insa aceasta idee, spunind ca marti sau miercuri a gasit-o pe Smith cu simptome de gripa si suferind de pe urma mortii fiului ei. In urma cu cinci luni, baiatul starului, Daniel Smith, in virsta de 20 de ani, murea in Bahamas la doar trei zile dupa nasterea surorii sale. Totodata, potrivit paginii web accesshollywod.com, angajatii hotelului unde vedeta a fost gasita inconstienta spun ca aceasta s-ar fi inecat cu propria voma.

O viata in instanta

Smith fusese obligata recent sa-i faca un test de paternitate fiicei sale in virsta de cinci luni, in cadrul unui proces intentat de fostul ei iubit, Larry Birkhead. Miercuri, un judecator din Los Angeles stabilise un deadline pentru 21 februarie pentru ca fotomodelul sa finalizeze testul respectiv, arata BBC. In plus, fotomodelul si-a petrecut ultimii zece ani intr-un lung proces cu familia fostului ei sot asupra mostenirii averii lasate in urma de acesta. Marshall a decedat la un an dupa casatoria cu fotomodelul texan in 1994, la virsta de 89 de ani.

Anna Nicole Smith a inceput ca dansatoare topless, culminind in 1993 cu titulatura de Playmate Playboy.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.