Gusa a aratat ca solicitarea semnata de Valeria Antonie a fost trimisa de pe e-mailul oficial al Grupului Aliantei D.A. de la Senat. Liderul PIN a aratat ca acel comunicat "are un scop evident de a intimida prezenta publica a Laviniei Sandru prin mij
Gusa a aratat ca solicitarea semnata de Valeria Antonie a fost trimisa de pe e-mailul oficial al Grupului Aliantei D.A. de la Senat. Liderul PIN a aratat ca acel comunicat "are un scop evident de a intimida prezenta publica a Laviniei Sandru prin mijloace care amintesc de perioada stalinista". Tocmai de aceea, liderul PIN a spus ca Emil Boc are datoria de a-si comunica public pozitia. "Cozmin Gusa ii solicita lui Emil Boc o pozitie clara si fara echivoc legata de actiunea colegei sale de partid indreptata impotriva Laviniei Sandru, in functie de acest raspuns urmand sa procedeze in consecinta in urmatoarele zile", se arata in comunicatul PIN. Dupa interventia lui Gusa, Boc a raspuns prompt, subliniind ca nu este de acord cu propunerea privind decaderea din drepturie parintesti ale Laviniei Sandru. "Acest demers este unul cu titlu personal, nu angajeaza PD. La nivel personal, chiar daca nu imi place Lavinia Sandru, respect viata intima si privata a unei persoane si consider ca acest demers trebuie sa fie oprit", a declarat, potrivit Mediafax, Emil Boc, aflat la Sibiu. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.