Anna Nicole Smith a murit in camera sa de la Hotelul Seminole Hard Rock, iar Edwina Johnson, care se ocupa de ancheta medicala, a declarat ca imediat dupa autopsie se va stabili cu exactitate si cauza mortii acesteia, iar concluziile vor fi date publ
Anna Nicole Smith a murit in camera sa de la Hotelul Seminole Hard Rock, iar Edwina Johnson, care se ocupa de ancheta medicala, a declarat ca imediat dupa autopsie se va stabili cu exactitate si cauza mortii acesteia, iar concluziile vor fi date publicitatii.
Cu doar cinci luni inainte, Anna isi pierduse fiul, care avea 20 de ani, si care a murit subit, pe cand se afla in Bahamas. Medicii au concluzionat atunci ca drogurile au avut un rol important in moartea acestuia.
Seful politiei locale, Charlie Tiger, a povestit sutelor de reporteri sositi ieri la hotel ca o infirmiera a sunat la 911 dupa ce a descoperit-o pe Smith inconstienta, in camera sa de hotel, care se afla intr-o rezervatie indiana. Politistul a mai povestit de asemenea ca bodyguardul acesteia a incercat sa o resusciteze, insa in final, dupa ce a ajuns la spital, a fost declarata decedata.
Joi noapte, doi politisti au fost vazuti iesind din hotel cu cel putin opt pungi de hartie sigilate, care contineau probe prelevate din camera acesteia.
Mai mult decat atat, se pare ca ofiterii au descoperit in camera de hotel medicamente care se elibereaza numai cu reteta, dar si substante ilegale. Aceste informatii alimenteaza speculatiile unui deces provocat de o supradoza.
Vineri dimineata, deja zonurile incepusera sa se propage. O sursa care si-a pastrat confidentialitatea a declarat de exemplu pentru AccessHollywood.com ca un angajat al Annei Smith a vazut ca aceasta se innecase cu propria voma.
Aceeasi sursa a declarat ca vedeta luase "sedative pentru copii" si ca isi pierduse cunostinta in mod repetat inainte sa moara.
Alte surse apropiate starletei spun ca aceasta se afla in camera impreuna cu o asistenta medicala a hotelului cand a inceput sa se simta rau si in timp ce asistenta a sunat la salvare, garda de corp a lui Smith a incercat sa o resusciteze. "Partenerul sau Howard K Stern a declarat ca Smith avea temperatura ridicata miercuri noaptea. Suferea de simptome de gripa cand a sosit la hotel, dar febra a crescut miercuri noaptea", a indicat o alta sursa. Cert este ca rezultatele autopsiei vor releva cu certitudine care a fost cauza reala, sau macar oficiala a mortii vedetei.
Smith era implicata intr-un proces de paternitate cu fostul sau prieten, fotograful Larry Birkhead, care pretinde ca este tatal fiicei in varsta de cinci luni a starletei, Danielynn. Copilul s-a nascut in septembrie, la trei zile dupa ce fiul lui Smith, Daniel, in varsta de 20 de ani, a murit din cauza unei supradoze. Miercuri, in ajunul mortii Annei Nicole Smith, un judecator a cerut efectuarea unui test ADN bebelusului inainte de 21 februarie, in vederea stabilirii paternitatii acestuia. Smith a afirmat intotdeauna ca tatal bebelusului este avocatul si partenerul sau, Howard K. Stern.
Vickie Lynn Hogan, nascuta in Texas pe 28 noiembrie 1967, intr-o familie modesta, a devenit celebra dupa ce s-a casatorit, in 1994, cu miliardarul J. Howard Marshall. In urma mortii acestuia la varsta de 90 de ani, Smith s-a angajat intr-o lunga batalie judiciara pentru averea acestuia. Decizia este inca in apel si o va privi pe Dannielynn, unica descendenta supravietuitoare a lui Smith.
De fapt, toata viata acesteia pare desprinsa dintr-un film: intai a fost chelnerita la fast food, apoi playmate Playboy, model al firmei de jeansi Guess, sotie a unui miliardar octogenar, subiect al unui reality-show, si in final sau mai bine zis aproape de final, mama fericita a unei fetite si in acelasi timp distrusa de pierderea primului sau copil, Daniel. (M. BICA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.