"Don Quijote" este titlul sub care Maria Stefanescu a reunit 42 de fotografii cu actorul si regizorul Dan Puric, intr-o expozitie gazduita, incepand de ieri, de Universitatea Dalles. Aflata la prima expozitie fotografica, Maria Stefanescu a reusit sa
"Don Quijote" este titlul sub care Maria Stefanescu a reunit 42 de fotografii cu actorul si regizorul Dan Puric, intr-o expozitie gazduita, incepand de ieri, de Universitatea Dalles. Aflata la prima expozitie fotografica, Maria Stefanescu a reusit sa surprinda in imagini cele mai desavarsite momente din spectacolul "Don Quijote", regizat si interpretat de Dan Puric, descoperind frumusetea culorilor si a scenei. Sau, asa cum considera protagonistul spectacolului, cu ajutorul obiectivului, Maria Stefanescu "a fotografiat necuvantul" cu o ingenuitate rara si cu o delicatete feminina lipsita de agresivitatea fotografului profesionist". (L.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.