Virgie Arthur, mama Annei Nicole Smith, este convinsa ca moartea fiicei sale a fost cauzata de consumul de droguri. Intr-un interviu acordat in cadrul emisiunii "Good Morning America", mama vedetei a precizat ca "Anna a patit acelasi lucru ca si Dann
Virgie Arthur, mama Annei Nicole Smith, este convinsa ca moartea fiicei sale a fost cauzata de consumul de droguri. Intr-un interviu acordat in cadrul emisiunii "Good Morning America", mama vedetei a precizat ca "Anna a patit acelasi lucru ca si Danny" (facand aluzie la decesul subit al nepotului sau, fiul Annei, survenit anul trecut in insulele Bahamas). Virgie Arthur, una dintre cele mai cunoscute avocate din Texas, si-a manifestat fara nici o retinere dezamagirea cu privire la viata dusa de fiica ei, care "abuza de droguri si isi alesese cel mai prost anturaj cu putinta".
O alta declaratie socanta facuta de mama vedetei a fost cea referitoare la paternitatea nepoatei sale, Dannielyn Hope. Ea sustine ca stie cu certitudine ca nu avocatul Howard K. Stern este tatal micutei, asa cum sustineau Smith si Stern, ci fostul iubit al Annei, fotograful Larry Birkhead. Virgie Arthur a mai povestit ca in ultima vreme si-a vazut fiica doar la televizor pentru ca "cei din anturajul ei aveau grija s-o tina departe de familie". "Daca va puteti imagina, gasca ei nu numai ca nu ne lasa s-o vedem, dar abia reuseam sa luam legatura cu ea. Pacat ca s-a irosit... Ar fi trebuit sa traiasca pentru a-si creste fiica", a conchis aceasta. (Camelia CIOBANU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.