Hidrologii avertizeaza ca in partea de nord-vest a tarii incalzirea vremii va genera topirea partiala a stratului de zapada, care poate produce cresteri ale nivelurilor pe cursurile de apa. In aceste conditii, specialistii de la Centrul Meteorologic
Hidrologii avertizeaza ca in partea de nord-vest a tarii incalzirea vremii va genera topirea partiala a stratului de zapada, care poate produce cresteri ale nivelurilor pe cursurile de apa. In aceste conditii, specialistii de la Centrul Meteorologic Transilvania Nord au anuntat ca vor monitoriza cu atentie sporita evolutia nivelurilor pe cursurile de apa, precum si a scurgerilor de pe versanti, astfel incit sa poata prelua eventualele unde de viitura si sa evite eventualele inundatii. In tara, vremea se va mentine calda, cu temperaturi maxime de pina la 14-17 grade Celsius si minime care se vor situa intre 0 si 8 grade, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

In weekend, cerul va fi mai mult noros, in Transilvania si in Moldova va ploua izolat, iar in rest ploile se vor extinde treptat. Vintul va sufla moderat, cu unele intensificari. (O.C.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.