"Caicedo arata bine, e tinerel, frumusel, are picioare frumoase. Sa-l vedem insa si la treaba. Va ramane la Dinamo. Dar nu o sa mai fie o rotatie a atacantilor. Cel mai bun o sa joace. Rotatie a fost cand aveam trei atacanti de aceeasi valoare si tot
"Caicedo arata bine, e tinerel, frumusel, are picioare frumoase. Sa-l vedem insa si la treaba. Va ramane la Dinamo. Dar nu o sa mai fie o rotatie a atacantilor. Cel mai bun o sa joace. Rotatie a fost cand aveam trei atacanti de aceeasi valoare si toti isi faceau datoria. Caicedo nu este slab, dar abia a venit. Are 23 de ani, a jucat in echipa nationala, nu putem insa sa-l comparam cu Ganea. V-am spus, N&D (n.r. - cuplul de atacanti Cl. Niculescu - Danciulescu) este de baza. Am mare incredere in ei ca vor face un retur bun", a declarat rednic. Intrebat daca atacantul sud-american se va acomoda cu temperaturile mai scazute din Romania, avand in vedere ca la antrenamentul de marti dimineata a aparut purtand caciula si manusi, Rednic a raspuns: "El trebuie sa se adapteze daca vrea sa joace in Europa si sa faca performanta". Caicedo a venit ieri dimineata la Complexul Sportiv "Dinamo" insotit de impresarul sau. Conform site-ului oficial al gruparii din "Groapa", jucatorul ecuadorian va fi testat in aceasta saptamana de Rednic. Acesta a refuzat sa vorbeasca ieri despre orice alt subiect in afara dublei manse cu Benfica Lisabona, din 16-imile de finala ale Cupei UEFA, declarand ca nu este interesat nici macar de locul de disputare al derby-ului cu Steaua, din etapa a 25-a a Ligii I. "Puriul" nu a dorit sa comenteze faptul ca Steaua a fost sanctionata de Comisia de Disciplina cu disputarea a trei partide la cel putin 150 de kilometri distanta de Bucuresti, ca urmare a incidentelor provocate de suporterii "ros-albastrilor" la meciurile cu "Poli" Timisoara si Univ. Craiova. "Nu este subiectul principal pentru mine. Eu am meci cu Benfica peste o saptamana. Restul nu ma intereseaza, pentru ca sunt doua meciuri foarte importante pentru noi", a declarat Rednic. Antrenorul dinamovist crede ca Benfica este o echipa completa. "Au cei mai infocati suporteri din Portugalia, si cei mai multi, dar nu ma sperie. A revenit si Rui Costa, si se simte prezenta lui. Simao si Nuno Gomes sunt jucatori foarte buni, au si o aparare solida, sunt o echipa completa. Au si puncte slabe pe care le vom discuta si vom incerca sa le exploatam", a mai spus Rednic.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.