Agitatie mare saptamina trecuta in studiourile CVI, la inregistrarea emisiunii „Furori", una dintre productiile lui Valeriu Lazarov pentru postul Kanal D.

Prezentatorul show-ului, Adrian Enache, proaspat machiat, primea ultimele indicatii de la coordonatorul muzical Horia Moculescu si de la regizorul Tudor Marascu. Balerinele se cocotasera pe un fel de cuburi, de unde aveau sa presteze, iar instrumentistii lui Marin Petrache Pechea isi ocupasera locul in orchestra. Publicul masculin, asezat de o parte a salii, aplauda aparitia echipei masculine din concurs, formata din Ovidiu Lipan Tandarica, Emerich Ienei, Tavi Colen, Gabriel Coveseanu si Mihai Morar. Fetele, de partea cealalta, sint mai discrete in momentul cind apar „divele" Luminita Anghel, Alina Sorescu, Julia Chelaru, Ruxandra Dragomir si Marilena Chelaru, componentele echipei feminine. „Concursul consta in mai multe probe la care sint supuse cele doua echipe: de dictie, de recunoastere a melodiilor sau a personajelor, de interpretare a unor piese din repertoriul unor artisti. Adrian Enache stabileste dupa fiecare proba catre cine se duc punctele", ne lamureste producatoarea Alina Munteanu.

Colen si Cove, inghesuiti

Cum comanda „atentie, se filmeaza!" intirzie, citeva fete mai indraznete din public ii abordeaza pe Colen, fostul component al trupei Talisman, si pe Cove, asistentul Andreei Marin la „Surprize, surprize...". Domnisoarele se inghesuie apoi linga ei, pentru o poza facuta cu telefonul mobil. Tandarica se retrage in spatele cameramanilor si isi aprinde discret o tigara. Alina Sorescu isi cauta tatal, sa-i lase in grija poseta, iar Luminita Anghel nu da semne sa-si dezlipeasca mobilul de ureche. In timpul asta, echipa de consultanti turci se asigura ca totul este in ordine. „Avem consultanti turci pe toate segmentele", ni se sopteste. Horia Moculescu face apel ca toata lumea sa inchida telefoanele mobile. Inregistrarea primei editii a emisiunii „Furori" poate incepe! Productia va cuprinde 13 editii, a cite doua ore fiecare. Daca se va bucura de succes, „Furori" va continua cu inca o serie, intr-un nou sezon.

Adriana Trandafir va fi „Confidenta"

Se filmeaza de zor pentru aproape toate emisiunile din grila de programe, ca doar se apropie ziua lansarii Kanal D Romania. In studiourile CVI se fac, pe linga „Furori", emisiunile pentru copii, emisiunea „Confidenta", prezentata de Adriana Trandafir, si show-ul de sport. Tot aici filmeaza Vacanta Mare. Din acest loc se vor transmite „Stirile" si „Matinalul". In studiourile Atlantis isi face treaba „Gasca" ex-protevistilor Dragos Mostenescu, Emil Mitrache si Tudorel Filimon. Productia „Nora pentru Mama", prezentata de Gabriela Cristea, se va filma in fosta casa Big Brother. „Imprevizibilii", o alta productie marca Lazarov, va fi prezentata de Alina Sorescu si de Marius Florea Vizante, iar emisiunile pentru copii vor fi in grija lui Silviu Biris. Pe linga Leonard Doroftei, care va face o emisiune despre box, in „gradina" Kanal D a poposit de curind si Ilinca Vandici, o blonda prezentatoare de la B1 TV.

Kanal D Romania va incepe sa emita in dimineata zilei de 18 februarie. 150 de companii de cablu si-au anuntat intentia de a prelua postul tv al trustului media Dogan. Dineul de gala Kanal D Romania va avea loc pe 14 februarie, la Palatul Parlamentului, si ii va avea drept gazde pe Sema Isil Dogan si Aydin Dogan.