Intalnirea cu generalul Dagan, care trebuia sa aiba loc la Ierusalim, a avut loc in cele din urma la Tel Aviv. In Ierusalim au avut loc tulburari provocate de palestinieni in urma lucrarilor de constructie si sapaturi arheologice efectuate de autorit
Intalnirea cu generalul Dagan, care trebuia sa aiba loc la Ierusalim, a avut loc in cele din urma la Tel Aviv. In Ierusalim au avut loc tulburari provocate de palestinieni in urma lucrarilor de constructie si sapaturi arheologice efectuate de autoritatile israeliene langa Moscheea sfanta "El Aqsa". Cadiul Ierusalimului i-a chemat pe palestinieni sa apere cu trupurile lor cea mai sfanta moschee a Islamului, iar deputatii arabi-israelieni au avertizat Guvernul israelian asupra pericolului declansarii celei de-a treia Intifade. Mass-media israeliana nu a dezvaluit inca prezenta in Israel a sefului SRI si a adjunctului sau Florin Coldea, in schimb agentia romaneasca de stiri "Mediafax" a facut-o publica. Exista numeroase probleme de securitate interna si externa comune care se afla pe agenda serviciilor speciale din ambele tari.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.