Comitetul Director al FR Handbal a decis ca derby-ul Ligii Nationale dintre Dinamo Baumit si Steaua MFA sa se redispute in data de 28 martie, de la ora 17, la meci avand drept de joc aceiasi jucatori inscrisi in foaia oficiala de joc din data de 3 fe
Comitetul Director al FR Handbal a decis ca derby-ul Ligii Nationale dintre Dinamo Baumit si Steaua MFA sa se redispute in data de 28 martie, de la ora 17, la meci avand drept de joc aceiasi jucatori inscrisi in foaia oficiala de joc din data de 3 februarie. Totodata, Comitetul Director a marit cuantumul sanctiunii pecuniare propuse de Comisia de Disciplina pentru CS Dinamo, ros-albii urmand sa plateasca o amenda de 5000 RON in loc de 2000 RON.
In plus, la prima abatere de acelasi gen, echipa pregatita de Constantin Stefan va fi exclusa din campionatul intern. Pe de alta parte, tinand cont de violentele inregistrate in ultima vreme, FRH a decis ca la toate competitiile oficiale accesul spectatorilor sa se faca pe baza de bilete, iar invitatii echipei gazda sau suporterii echipei vizitatoare sa fie dirijati intr-o zona a tribunei care va fi protejata de Jandarmerie.
La inceputul fiecarui joc, crainicul salii va citi mesajul EHF privitor la fair-play, iar in timpul jocului se interzice orice atitudine a oficialilor celor doua echipe ce poate duce la instigarea publicului. In cazul nerespectarii acestor solicitari, "FRH isi rezerva dreptul de a lua masuri peste prevederile regulamentului disciplinar", se atrage atentia in finalul comunicatului semnat de presedintele Cristian Gatu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.