Contributia Romaniei la Uniunea Europeana este tema concursului de filme scurte adresat liceenilor lansat de reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti. Tinerii cineasti vor trebui sa surprinda, in trei minute, ce contributie aduce tara noastra Uni
Contributia Romaniei la Uniunea Europeana este tema concursului de filme scurte adresat liceenilor lansat de reprezentanta Comisiei Europene la Bucuresti. Tinerii cineasti vor trebui sa surprinda, in trei minute, ce contributie aduce tara noastra Uniunii, odata cu aderarea. Filmuletul din ciclul "Europa la liceu" trebuie sa fie insotit de un sinopsis, dar si de o prezentare a modului in care a fost gandit si dezvoltat proiectul. Pe site-ul concursului (www.europa-la-liceu.ro) se gasesc atat informatii suplimentare, cat si date despre cum se poate obtine consultanta gratuita pentru dezvoltarea proiectelor. Inscrierea in concurs se face prin Internet, data limita fiind 23 martie. Proiectele vor fi evaluate la nivel national de catre un juriu format din specialisti in arta filmului si din membri ai Reprezentantei Comisiei Europene, iar cele mai bune proiecte vor fi premiate pe 9 mai - Ziua Europei - in cadrul Galei de inchidere a Festivalului Filmului European, in Bucuresti. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.