Comisia de Disciplina a FRF a decis, ieri, ca FC Steaua sa dispute urmatoarele trei partide de pe teren propriu la cel putin 150 de kilometri de Bucuresti, ca urmare a incidentelor provocate de fanii sai la meciurile cu Poli. Timisoara si Univ. Craio
Comisia de Disciplina a FRF a decis, ieri, ca FC Steaua sa dispute urmatoarele trei partide de pe teren propriu la cel putin 150 de kilometri de Bucuresti, ca urmare a incidentelor provocate de fanii sai la meciurile cu Poli. Timisoara si Univ. Craiova, gruparea din Ghencea fiind amendata cu 50.000 RON. Astfel, echipa pregatita de Olaroiu va juca in deplasare atat partidele cu UTA si FC Arges, dar si eternul derby cu Dinamo. Aceeasi comisie a mai decis in urma incidentelor de la meciul Univ. Craiova - Steaua ca gruparea olteana sa joace urmatoarele doua partide de pe teren propriu la cel putin 150 de kilometri de Craiova, gruparea lui Adrian Mititelu fiind amendata si cu 30.000 RON. Ambele grupari vor face apel. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.