Ryan O'Neal, in varsta de 65 de ani, a fost acuzat ca si-a amenintat fiul, Griffin O'Neal, cu o arma cu care a tras cateva focuri, in timpul unei dispute de familie.
Actorul a fost eliberat vinerea trecuta dupa cinci ore de detentie, dupa ce a
Ryan O'Neal, in varsta de 65 de ani, a fost acuzat ca si-a amenintat fiul, Griffin O'Neal, cu o arma cu care a tras cateva focuri, in timpul unei dispute de familie.
Actorul a fost eliberat vinerea trecuta dupa cinci ore de detentie, dupa ce a platit o cautiune de 50.000 de dolari.
Griffin O'Neal, 42 de ani, nu a fost ranit dar o prietena de-a lui, in varsta de 22 de ani, a suferit rani minore, care nu au fost provocate de focurile de arma, si a fost transportata la spital pentru ingrijire. Griffin O'Neal este fiul lui O'Neal cu prima sa sotie, Joanna Moore, si fratele actritei Tatum O'Neal. Intre anii '80 si '90 a lucrat ca actor, dar nu a reusit sa atinga statutul de star al tatalui sau care a devenit celebru in rolul lui Oliver Barrett al IV-lea din drama "Love Story", in 1970. Pentru acest rol Ryan O'Neal a obtinut o nominalizare la Oscar. Ulterior, starul a jucat in filme precum "Luna de hartie" si "Barry Lyndon", iar in ultima vreme a lucrat in televiziune.
Actorul a fost diagnosticat cu o forma cronica dar tratabila de leucemie.
Tatal si fiul au avut o relatie destul de tumultoasa, iar Griffin O'Neal este cunoscut pentru problemele pe care le-a avut cu abuzul de substante interzise si cu legea. Potrivit site-ului de stiri mondene tmz.com., Griffin a facut 18 zile de inchisoare pentru ca nu a efectuat orele in serviciul comunitatii la care fusese condamnat pentru ca provocat un accident de barca, in 1986, in care a murit fiul cel mai mare al regizorului Francis Ford Coppola. In 1989 acesta a pledat nevinovat la acuzatia de conducere in stare de ebrietate, iar in 1992 a fost de acord sa se interneze pentru un an intr-un centru de dezintoxicare dupa ce a tras cu arma in masina fostei sale prietene. (D.M.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.