Saisprezece detinuti de la penitenciarele Rahova si Jilava s-au intrecut, ieri, intr-o inedita competitie sportiva, sub titulatura "Cupa Alfa la biliard", desfasurata la initiativa CS Alfa, in colaborare cu Administratia Nationala a Penitenciarelo
Saisprezece detinuti de la penitenciarele Rahova si Jilava s-au intrecut, ieri, intr-o inedita competitie sportiva, sub titulatura "Cupa Alfa la biliard", desfasurata la initiativa CS Alfa, in colaborare cu Administratia Nationala a Penitenciarelor.
Concurentii, cate opt din fiecare penitenciar, au fost selectionati dupa mai multe criterii. "In primul rand au fost intrebati daca stiu sa joace biliard si daca vor sa participe la o astfel de competitie. Au vrut destul de multi, dar selectia s-a facut si pe criterii de securitate, pentru ca nu puteam scoate din penitenciar detinuti foarte periculosi", a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Rahova, Johanna Popescu. Concursul, care isi propune sa contribuie la reeducarea si reinsertia sociala, prin intermediul sportului, a persoanelor aflate in detentie, s-a desfasurat sub supravegherea discreta a gardienilor. La finalul competitiei, care s-a incheiat cu victoria detinutilor din penitenciarul Rahova, toti participantii au fost recompensati cu diplome si tricouri, primii clasati primind cd-uri cu muzica si reviste. (A. GHICIUSCA)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.