SPANIA, Primera Divison, etapa a 21-a * COSMIN CONTRA a fost integralist pentru Getafe, 0-1 in deplasare cu Racing Santander
l GABRIEL TAMAS a jucat toate minutele pentru Celta Vigo, 1-1 acasa cu Gimnastic Tarragona * LAURENTIU ROSU a fost doar
SPANIA, Primera Divison, etapa a 21-a * COSMIN CONTRA a fost integralist pentru Getafe, 0-1 in deplasare cu Racing Santander
l GABRIEL TAMAS a jucat toate minutele pentru Celta Vigo, 1-1 acasa cu Gimnastic Tarragona * LAURENTIU ROSU a fost doar rezerva pentru Recreativo Huelva, 2-1 pe teren propriu cu CF Villarreal.
TURCIA, Super Lig, etapa a 19-a * CORNEL FRASINEANU a fost integarlist pentru Bursaspor, 0-0 acasa cu Kayserispor. Frasineanu a primit un cartonas galben. Pentru Bursaspor, DANIEL PANCU a fost doar rezerva * GIANI KIRITA a jucat toate minutele pentru Gaziantepspor, 0-0 pe teren propriu cu Besiktas.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 23-a * GEORGE OGARARU a fost integralist pentru Ajax Amsterdam, 4-1 acasa cu Feyenoord Rotterdam. Pentru Ajax, NICOLAE MITEA a ramas pe banca de rezerve.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 20-a * ALIN STOICA a jucat toate minutele pentru KAA Gent, 3-1 pe teren propriu cu Lokeren. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.