Unul dintre cei mai galonati atleti ai lumii, cubanezul Javier Sotomayor (foto), va veni la Bucuresti. Vineri, in sala Rapid, cu incepere de la ora 18, detinatorul ambelor recorduri mondiale la saritura in inaltime (2,45 m - in aer liber; 2,43 m - in
Unul dintre cei mai galonati atleti ai lumii, cubanezul Javier Sotomayor (foto), va veni la Bucuresti. Vineri, in sala Rapid, cu incepere de la ora 18, detinatorul ambelor recorduri mondiale la saritura in inaltime (2,45 m - in aer liber; 2,43 m - indoor), va fi prezent in calitate de invitat special la cea de-a II-a editie a Grand Prix-ului "Monica Iagar". Meeting cuprins in calendarul IAAF, care se desfasoara exclusiv la aceasta proba, cu zece concurenti atat la feminin, cat si la masculin. Organizatorii, mai precis detinatoarea licentei, impreuna cu FRA, vor oferi premii in valoare de 18.000 de euro, fiind rasplatite atat primele sase locuri (de la 1500, la 400), cat si performantele de exceptie, dupa cum urmeaza: la feminin, cine va reusi sa treaca peste stacheta ridicata la 2 m - 1500, 1,98 m - 1000, 1,95 m - 500, pentru ca, la masculin, "recordurile" platite sa fie 2,30 m, 2,28 m si 2,25 m. Cum competitia este programata cu aproximativ o luna inaintea Europenelor de sala, dar si in anul in care se vor desfasura Mondialele in aer liber si se pot realiza baremurile pentru JO de la Beijing, si-au anuntat prezenta atleti din Top 10 mondial. Alaturi de ANS, COSR si FRA, sponsorii competitiei la care intrarea este gratuita, dar pe baza de invitatii care se pot ridica de la Sala de Atletism din str. Maior Coravu sau de la sediul FRA (str. Primo Nebiolo), sunt: Gatorade, Nike, Class, Grand Hotel Phonecia, Mondo si McCann Erickson. (C. VLADU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.