Senatorul PSD Serban Mihailescu a depus ieri o plangere la Parchetul General impotriva presedintelui Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, in document fiind reclamate o serie "de abuzuri" in privinta modului in care s-a ajuns la concluzia ca fostul mini
Senatorul PSD Serban Mihailescu a depus ieri o plangere la Parchetul General impotriva presedintelui Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, in document fiind reclamate o serie "de abuzuri" in privinta modului in care s-a ajuns la concluzia ca fostul ministru a facut politie politica.
"Consider ca presedintele CNSAS a gestionat defectuos situatia mea, in mod voluntar, si nici pana acum nu am primit un comunicat oficial de la Colegiu privind situatia mea. Am adresat o plangere Parchetului General prin care motivez pe larg faptul ca dl Claudiu Secasiu s-a facut vinovat de abuz in serviciu contra interesului persoanei", a declarat, citat de Rompres, Serban Mihailescu. El a sustinut ca intreaga analiza privind cazul sau "a fost organizata in mod defectuos", lipsind de la ultima sedinta tocmai acei membri care au votat impotriva sa. In plangerea depusa la Parchetul General, Serban Mihailescu a acuzat, intre altele, incalcarea legislatiei de organizare si functionare a CNSAS, precum si a Regulamentului institutiei. Serban Mihailescu a subliniat ca nu a semnat nici un fel de angajament cu fosta securitate, nu exista nici o nota informativa scrisa de el, nici un pseudonim sau inscris legat de faptul ca ar fi desfasurat activitate de politie politica. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.