Daca sefii lui Dinamo au ramas masca atunci cand au aflat ca atacantul Claudiu Niculescu n-a mai fost convocat pentru amicalul cu Moldova, in schimb, Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a comentat ieri cu ironie absenta de la lot a lui Mirel R
Daca sefii lui Dinamo au ramas masca atunci cand au aflat ca atacantul Claudiu Niculescu n-a mai fost convocat pentru amicalul cu Moldova, in schimb, Mihai Stoica, managerul general al Stelei, a comentat ieri cu ironie absenta de la lot a lui Mirel Radoi.
"Probabil ca Mirel nu a fost convocat la actiunea aceasta. Nu stiu pe ce criterii s-a facut selectia, dar nu e normal sa am pareri, nu sunt calificat in situatia asta", a spus Stoica. Duminica, Piturca a spus despre Radoi ca are nevoie de liniste, deoarece abia a revenit dupa o lunga perioada de inactivitate, acesta fiind si motivul pentru care a decis sa nu-l convoace pe capitanul din Ghencea. Despre Niculescu, selectionerul a spus ca nu intra oricum in vederile sale, mai ales ca nu a impresionat in precedentul amical, cel cu Spania, castigat de Romania cu 1-0 la Cadiz. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.