Darius Mesca se intoarce in functia de secretar de stat la Ministerul Economiei si Comertului, la nici doua luni dupa ce acesta a anuntat ca renunta la post. Numit in functie de PC, Mesca a refuzat sa-si paraseasca postul din minister, o data cu retr
Darius Mesca se intoarce in functia de secretar de stat la Ministerul Economiei si Comertului, la nici doua luni dupa ce acesta a anuntat ca renunta la post. Numit in functie de PC, Mesca a refuzat sa-si paraseasca postul din minister, o data cu retragerea conservatorilor de la guvernare, explicind ca nu mai este membru al acestui partid de mai bine de o luna.

Mai mult, Mesca a condus practic timp de doua saptamini ministerul, dupa demisia lui Codrut Seres, fiind singurul secretar de stat cu drept de semnatura. Pe 6 decembrie, dupa doua zile de interimat, Mesca anula decizia de suspendare din functie a directorului general al Electrica, Nicolae Coroiu, si a sefului Romgaz, Jakab Alexa. Venirea lui Varujan Vosganian in fruntea ministerului a insemnat si retragerea lui Mesca pe postul de consilier al ministrului. Functia de secretar de stat a fost preluata de UDMR, care l-a nominalizat pentru acest post pe Kramer Alpar. Acesta a demisionat insa dupa aproximativ o saptamina.

La finele lunii ianuarie, ministrul Varujan Vosganian anunta ca postul este vizat si de liberali, iar numele noului secretar de stat urmeaza sa fie anuntat in citeva zile.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.