Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri ca solicitarea celor 19 deputati deveniti independenti ca urmare a demisiei din PNL, privind constituirea unui nou grup independent, nu este conforma Regulamentului acestui for legislativ, intrucat
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri ca solicitarea celor 19 deputati deveniti independenti ca urmare a demisiei din PNL, privind constituirea unui nou grup independent, nu este conforma Regulamentului acestui for legislativ, intrucat exista deja un grup de deputati independenti. "Avem deja un grup de deputati independenti, care au o conducere. Cei care devin independenti, pe perioada acestui mandat, se afiliaza acelui grup", a explicat deputatul PSD Valeriu Zgonea, precizand ca nu este posibila infiintarea a doua grupuri de deputati independenti. La randul sau, presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a aratat ca, potrivit Regulamentului, exista un singur grup de parlamentari independenti. "Acest grup functioneaza de doi ani si orice parlamentar care doreste sa devina independent isi da demisia din partid si poate sa se inscrie in acest grup al parlamentarilor independenti", a aratat Olteanu, citat de Mediafax. Tot ieri, liberalul Nicolae Vlad Popa si-a dat demisia din PNL si a anuntat in plenul Senatului ca va intra in PLD. (R.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.