Primul examen din acest an pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal se va desfasura in zilele de 3 si 4 martie, inscrierile si depunerea dosarelor fiind programate in perioada 5 - 16 februarie, la sediul Scolii de Finante Publice si Vama din
Primul examen din acest an pentru atribuirea calitatii de consultant fiscal se va desfasura in zilele de 3 si 4 martie, inscrierile si depunerea dosarelor fiind programate in perioada 5 - 16 februarie, la sediul Scolii de Finante Publice si Vama din Bucuresti. Locul de desfasurare a examenului va fi publicat pana la data de 27 februarie, pe pagina de Internet a Ministerului Finantelor Publice (MFP). La sesiunea de la finele lunii noiembrie a anului trecut s-au inscris 8639 de candidati, dar numai 24 au promovat examenul, transmite Mediafax. Taxa de inscriere a fost de 300 de lei. Pe liste au figurat numele ministrului Finatelor Sebastian Vladescu, ministrului delegat pentru Comert Iuliu Winkler, vicepresedintelui PNL Dan Radu Rusanu, insa nici unul dintre ei n-a participat la examen. (G.R.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.