Apelul in dosarul in care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a fost condamnat la doi ani de inchisoare in legatura cu constituirea Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID) se va judeca la Tribunalul Bucuresti, in data 27 februarie. In 18 ianuarie, in
Apelul in dosarul in care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu a fost condamnat la doi ani de inchisoare in legatura cu constituirea Bancii de Investitii si Dezvoltare (BID) se va judeca la Tribunalul Bucuresti, in data 27 februarie. In 18 ianuarie, instanta Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti a constatat ca infractiunea de fals in declaratii s-a prescris, condamnandu-l pe Vantu pentru uz de fals, la doi ani de inchisoare in regim de detentie. De asemenea, instanta a dispus anularea tuturor actelor considerate false in constituirea BID si care ar fi avut efecte juridice. Totodata, judecatorii au dispus plata a 150.000 de lei drept cheltuieli judiciare catre stat. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.