Fostul international roman a raspuns pozitiv convocarii antrenorului Vlad Hagiu, dupa ce mai bine de opt ani a jucat pentru reprezentativa de polo a Italiei. Din pacate, cu doar o luna inaintea plecarii la Mondiale, Hagiu are mari batai de cap cu
Fostul international roman a raspuns pozitiv convocarii antrenorului Vlad Hagiu, dupa ce mai bine de opt ani a jucat pentru reprezentativa de polo a Italiei. Din pacate, cu doar o luna inaintea plecarii la Mondiale, Hagiu are mari batai de cap cu efectivul, mai multi poloisti de valoare acuzand diverse probleme medicale.
Reprezentativa de polo a Romaniei si-a inceput de ieri campania de pregatire a Mondialelor din Australia, care se vor derula in luna martie, antrenorul Vlad Hagiu convocand in cantonamentul de la Cluj cei mai valorosi jucatori ai momentului. Din pacate, fostul mare poloist are mari dureri de cap cu efectivul, mai multi stranieri de top fiind accidentati. Pe de alta parte, insa, Hagiu si-a intarit lotul cu un stangaci de mare valoare, tunarul Bogdan Rath raspunzand pozitiv convocarii la echipa nationala dupa ce timp de opt ani a jucat pentru reprezentativa Italiei. "Avem in pregatire 15 jucatori, urmand ca lotul sa fie completat si cu poloistii din Italia, Radu Cosmin, Andrei Busila si Bogdan Rath, care vor sosi la lot doar pe 25 februarie, dupa turneul international de la Cluj. Rath revine, astfel, dupa o perioada indelungata de absenta, timp in care a jucat la doua editii ale JO pentru Italia. Din pacate, ma confrunt cu mai multe probleme medicale si ma ingrijoreaza starea lui Andrei Iosep, care a suferit o luxatie la degetul mare al mainii stangi intr-un meci din campionatul spaniol. Dar si situatia lui Ramiro Georgescu, care trebuie sa efectueze un examen medical complex, in Ungaria, din cauza unor dureri cronice la bratul de sut. Sper sa-i recuperam pe toti pana la Mondiale", a spus Hagiu, care va testa forta de joc a echipei in cadrul unui turneu de "cinci stele", la care vor participa din 15 februarie, campioana olimpica en-titre Ungaria, fosta vicecampioana europeana Croatia, dar si Germania si Grecia, medaliate cu bronz la Cupa Mondiala, respectiv Campionatul Mondial din Canada.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.