Conducerea PSD a decis ca reprezentantii partidului din Birourile permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului sa solicite o audiere comuna a sefului SIE si a conducerii interimare a MAE privind cei doi romani retinuti in Irak. "Nu dorim ca, pr
Conducerea PSD a decis ca reprezentantii partidului din Birourile permanente ale celor doua Camere ale Parlamentului sa solicite o audiere comuna a sefului SIE si a conducerii interimare a MAE privind cei doi romani retinuti in Irak. "Nu dorim ca, prin audieri separate, sa fie omise elemente importante din acest episod inca neelucidat. SIE si MAE au avut clar si alte actiuni de informare si dorim ca aceasta comisie de control parlamentar sa elucideze circumstantele acestui caz", a explicat Mircea Geoana presedintele PSD. De altfel, membrii Comisiei pentru controlul Serviciului de Informatii Externe vor stabili astazi daca il vor invita pe Claudiu Saftoiu, directorul SIE, in fata comisiei "In acest moment, chestiunea se afla la comisia comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru controlul activitatii SIE", a declarat presedintele Camerei, Bogdan Olteanu. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.