Corina Cretu, senator PSD si europarlamentar, le-a adresat ieri o scrisoare deschisa presedintelui si primului-ministru, acuzand absenta comunicarii dintre cei doi si reprezentantii Romaniei la Parlamentul European. "Dati-mi voie sa-mi exprim dezamag
Corina Cretu, senator PSD si europarlamentar, le-a adresat ieri o scrisoare deschisa presedintelui si primului-ministru, acuzand absenta comunicarii dintre cei doi si reprezentantii Romaniei la Parlamentul European. "Dati-mi voie sa-mi exprim dezamagirea fata de faptul ca pe agenda dvs. problemele europene fie nu exista, fie sunt eclipsate de meschine si lipsite de orizont lupte pentru putere", scrie Cretu. Senatorul PSD sustine ca "nimeni nu isi gaseste timp sa se intalneasca" cu cei 35 de europarlamentari, pentru a stabili un canal de comunicare al autoritatilor romane cu parlamentarii romani de la Bruxelles. "Eu una am ratat intalnirea cu dvs, domnule presedinte, pentru ca nu s-a gasit nimeni, dintre sutele de angajati pe care ii are Misiunea Romaniei la Bruxelles, sa ne dea un telefon si sa ne trimita o invitatie. Cineva a considerat probabil ca va face o favoare, invitand selectiv doar pe unii dintre parlamentari. Presupun ca asemenea lucruri fac parte din efortul de conturare a profilului european al Romaniei, nu-i asa?", adauga senatorul. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.